تاریخ : يکشنبه 1 بهمن 1402

بازدید از اقدامات عمرانی بیمارستان امیرالمومنین (ع)

به گزارش روابط عمومی  روز شنبه دکتر اللهوردی ارجمند رئیس دانشکده ودکتر یاسر خواجه بیشک معاون توسعه دانشکده از اقدامات صورت گرفته در این بیمارستان بازدید کردند.

رئیس و معاون توسعه دانشکده به همراه رئیس و مدیریت بیمارستان از  اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف این بیمارستان از جمله احداث سلف سرویس کارکنان، خرید و تجهیز دیزل ژنراتور پشتیبانی، واحد فیزیوتراپی،  کاردرمانی، گفتار درمانی، نوسازی خط لوله انتقال آب مصرفي بیمارستان، و بهسازی پانسیون ها بازدید کردند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی در جریان این بازید گفت: اقدامات صورت گرفته در این بیمارستان باعث ارتقا شاخص های درمانی و رفاه مراجعه کنندگان خواهد شد.

دکتر ارجمند افزود: تلاش های صورت گرفته در این بیمارستان از جمله احداث سلف سرویس کارکنان و تجهیز مهد کودک آن در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت باعث ارتقا سطح رفاه کارکنان خواهد شد.

معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این بازدید گفت: اصلاح خط انتقال آب مصرفي بیمارستان و بهسازی پانسیون های این بیمارستان از سوی مدیران بیمارستان شایسته تقدیر است.

دکتر یاسر خواجه بیشک افزود: اولویت اصلی معاونت توسعه مدیریت دانشکده علوم پزشکی مراغه اتمام پروژه های نیمه تمام این دانشکده و تعریف پروژه های جدید بر اساس نیاز سنجی های صورت گرفته در امسال و سال آتی است.

• در يکشنبه 1 بهمن 1402