تاریخ : چهارشنبه 24 آبان 1402

گرامیداشت روز جهانی اتاق عمل در بیمارستان امیرالمومنین (ع) مراغه

به مناسبت روز جهانی اتاق عمل ، سرپرستی و مدیریت بیمارستان به همراه مسئولین واحدها به دیدار تکنسین های اتاق عمل این مرکز رفته و ضمن اهداء لوح سپاس و شاخه گل از زحمات آنها در بخش اتاق عمل بیمارستان قدردانی نمودند.
متن پیام تبریک سرپرستی به مناسبت روز جهانی اتاق عمل

"نامگذاری 23 آبان ماه (14 نوامبر) به عنوان روز جهانی اتاق عمل، بیانگر اهمیت نقش کارشناسان و تکنسین های اتاق عمل در فرایند درمان و نجات جان انسان هاست.
بخش چشمگیری از توفیقات علم پزشکی، مرهون علم، دانش و تلاش همکاران اتاق عمل است که  نقش بسیار اثرگذاری در حساس ترین لحظات جراحی در کنار جراحان ایفا می کنند.
فرا رسیدن این روز را برای قدردانی از تلاش های همکاران این عرصه به ویژه تکنسین ها، کارشناسان و اساتید و دانشجویان اتاق عمل مغتنم می شماریم و از خداوند منان برای آنان توفیق روز افزون خواستاریم.

• در چهارشنبه 24 آبان 1402