تاریخ : يکشنبه 12 ارديبهشت 1395

تبریک سرپرستی بیمارستان به مناسبت روز کارگر

دکتر پیروی در پیامی روز کاگر را به همه زحمتشان این عرصه تبریک گفت
 در متن این پیام آمده است :

کارگران از ارزشمندترین طبقه و سودمندترین گروه در جامعه ها هستند.

حضرت امام خمینی(ره)

دوازدهم ارديبهشت ماه روز جهاني كارگر تعلق به انسانهاي شريفي دارد که نبض حيات در دستان ايشان است ،عزيزاني كه با  استعدادهای بالقوه و بالفعل خود تداوم زندگی را بسوی داشتن جامعه‌ای پویا و سالم رقم می‌زنند . بي شك خدمات صادقانه و بي دريغ كارگران شريف، مؤمن و قدر شناس خاصه درعرصه سلامت كامل كننده زنجيره ارايه خدمات در  حوزه هاي بهداشت، درمان وآموزش پزشكي مي باشد .اين روز را حضور تمامي كارگران پرتلاش و صبور درتمامي عرصه هاي توليد وخدمات بويژه برادران وخواهران شاغل در واحد هاي مختلف  بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) مراغه  تبريك عرض مي كنم .

و ازدرگاه خداوند سبحان، آرزوی سلامت سعادت و پیروزی هرچه بیشتردر همه مراحل زندگی وکاری  برای تمامی کارگران زحمتکش بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) مراغه  مسئلت می نمایم . ان شاء الله همواره موفق و سر بلند باشید .

• در يکشنبه 12 ارديبهشت 1395