تاریخ : چهارشنبه 31 خرداد 1402

معارفه سرپرست جدید مرکز آموزشی ودرمانی امیرالمومنین (ع)

طی حکمی از سوی ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه سرپرست جدید مرکز آموزشی ودرمانی امیرالمومنین (ع)مراغه معرفی شد .
به گزارش روابط عمومی، روز سه شنبه مورخه 1402/03/30 طی مراسمی با حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر اعتمادی معاون درمان، مهندس پوررستم معاون توسعه و مدیریت منابع و جمعی از مدیران دانشکده ،دکتر سیروس جوانی به عنوان سرپرست جدید بیمارستان امیرالمومنین (ع) معرفی و از زحمات دکتر بیگلری، سرپرست پیشین تقدیر شد.

دکتر ارجمند در این مراسم، با بیان اینکه بیمارستان امیرالمومنین (ع)  یکی از بیمارستان های مهم دانشکده علوم پزشکی مراغه است اظهار کرد: این بیمارستان در پیشبرد اهداف بلند مدت دانشکده علوم پزشکی مراغه نقش بسزایی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بیمارستان امیرالمومنین(ع) در دوران شیوع ویروس کرونا نقش بسزایی در درمان و سلامت مردم ایفا کرده است که جا دارد از تمامی  پرسنل آن تشکر و قدردانی نمایم.

در ادامه دکتر اعتمادی ،از تلاش های تمامی پرسنل قدردانی کرده و اظهارکردند که بیمارستان امیرالمومنین نه تنها در مراغه بلکه در میان بیمارستان های سایر شهرستان ها جزء شاخص ترین بیمارستان ها می باشد.

• در چهارشنبه 31 خرداد 1402