تاریخ : يکشنبه 29 فروردين 1395

تبریک روز آزمایشگاه

دکتر سعید پیروی در پیامی روز علوم آزمایشگاه را به جامعه آزمایشگاهیان تبریک گفت .

دکتر سعید پیروی  در پیامی روز علوم آزمایشگاه را  به جامعه آزمایشگاهیان تبریک گفت .
در متن این پیام آمده
 است:

فرارسیدن 30 فروردین، سالروز تولد حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی  و روز آزمایشگاه، فرصت مغتنمی است تا از جامعه فرهیخته و تلاشگر علوم آزمایشگاهی که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری ها را از آن خود نموده و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اند. قدردانی شود.

بدينوسيله  اين روز بزرگ گرامي داشته و صمیمانه تبریکات خود را به محضر سفيدپوشان  علوم آزمايشگاهي ابرازداشته و از درگاه خداوند متعال عزت، سربلندی و سرفرازی یکایک شما عزیزان را مسألت می نمایم

• در يکشنبه 29 فروردين 1395