تاریخ : پنجشنبه 10 آذر 1401

روز پرستار 1401

برگزاری مراسم روز پرستار

روز چهارشنبه نهم آذر 1401 مصادف با روز پرستار از پرستاران مرکز آموزشی ودرمانی امیرالمومنین مراغه تجلیل به عمل آمد.
 دکتر ارجمند ریاست دانشکده علوم پزشکی وتیم همراه بعد از حضور در بیمارستان و دیدار با دکتر حمید بیگلری سرپرست مرکز واز تلاشهای پرسنل مرکز مخصوصا تیم پرستاری وخدمات ارزنده آنها در طول سال ودر دوران اپیدمی کرونا  تقدیرو تشکر به عمل آورد .
در ادامه دکتر ارجمند و دکتر بیگلری به مییت تیم سرپرستی با اهدای گل و شیرینی در بخشها حضور یافته و از ضمن تقدیر از پرستاران با اهدای جوایزی از پرسنل نمونه بخشها  تقدیر به عمل آوردند .
  • در پنجشنبه 10 آذر 1401