تاریخ : پنجشنبه 1 ارديبهشت 1401

مراسم تودیع مدیریت بیمارستان امیرالمومنین (ع)

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین (ع) باحضور ریاست محترم نیروی انسانی دانشکده علوم پزشکی مراغه،کارشناس نیروی انسانی معاونت بهداشت و بیمارستان سینا و همکاران بیمارستان تودیع مدیریت بیمارستان امیرالمومنین (ع) روزپنجشنبه مورخه1401/02/01 در سالن اجتماعات بیمارستان برگزارشد.
در آئین تودیع مدیریت بیمارستان امیرالمومنین (ع)،رییس محترم نیروی انسانی  ضمن اشاره به تلاش های همکاران وقدردانی از مدیریت مدبرانه آقای ولی محمدی در دوران کرونا گفت:ایشان بدون هیچگونه چشم داشت و با تمام قوا  توانست  در دوران همه گیری کرونا  امور بیماستان را مدیریت کرده و بیمارستان را از بحران کمبود امکانات نجات دهد.

در ادامه سرپرستی محترم بیمارستان،آقای دکتر اسدی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات آقای ولی محمدی به آقای دکتر نوین سالاری مدیریت جدید بیمارستان سمت جدید را تبریک گفته و آرزوی موفقیت نمودند.

در پایان  جهت پاسداشت از  زحمات آقای ولی محمدی هدایایی از سوی همکاران دانشکده  علوم پزشکی مراغه و معاونت بهداشت و بیمارستان امیرالمومنین و خانواده محترم، تقدیم ایشان گردید.

• در پنجشنبه 1 ارديبهشت 1401