تاریخ : چهارشنبه 28 بهمن 1394

بازید از بخش ها به مناسبت روز پرستار توسط سرپرست و مدیریت خدمات پرستاری بیمارستان امیرالمومنین علی (ع)

به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار سرپرست و مدیریت خدمات پرستاری بیمارستان از بخش ها بازید کردند؛
به مناسبت ميلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار سرپرست و مدیریت خدمات پرستاری بیمارستان  به همراه تیم مدیریت اجرایی درصبح  روز يكشنبه 25 بهمن ماه از تمامی بخش های بیمارستان  بازديد کردند ، وسالروز ولادت حضرت زینب (س) اسوه صبر واستقامت راکه به نام روز پرستار نامگذاری شده است را به پرستاران تبریک گفتند . و با اهدا گل و شیرینی  ، تقدیرنامه از زحمات این عزیزان که برای نجات جان انسانها بصورت شبانه روزی زحمت می کشند تشکر وقدردانی نمودند .

شایان ذکر است ،بازدید مجدد  بعد از حضور سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه جناب آقای دکتر جنتی و تیم همراه صورت گرفت . سرپرست دانشکده نیز از زحمات تمامی پرسنل پرستاری با اهدا گل و شیرینی قدردانی کرد و ازکارکنان بخاطر  سختی کار و شلوغی بخش ها دلجویی کردند.

• در چهارشنبه 28 بهمن 1394