تاریخ : سه شنبه 20 آبان 1399

هم اندیشی فرماندار با ریاست دانشکده وجمعی از پزشکان

هم اندیشی فرماندار با ریاست دانشکده وجمعی از پزشکان برای غلبه بر ویروس کرونا در مراغه

دکتر موسوی با ریاست دانشکده و جمعی از پزشکان بیمارستان در جهت یافتن راهکارهای حل معضل کرونا و بهبود وضعیت شهر در شرایط سخت کرونایی به شور نشت .
به گزارش روابط عمومی روز سه شنبه دکتر موسوی وتیم همراه در سالن کنفرانس مرکز آموزشی ودرمانی امیرالمومنین مراغه با دکتر تنومند وجمعی از متخصصین عفونی وداخلی به دیدار کردند .
در این دیدار دکتر رضا شهاب مقدم ضمن خوش آمدگویی به مدعوین از زحمات پرسنل درمان وپزشکان تقدیر وتشکر کرد
سپس دکتر تنومند با ارایه گزارشی از وضعیت بیمارستان  و  افزایش ظرفیت پذیر شبیماران کرونایی  مخصوصا تخت(  ICU) ویژه برای تامین نیاز شهر در دانشکده علوم پزشکی مراغه به شرح شرایط موجود پرداخت .
دکتر موسوی با تشریح راه کارهای اجرایی در شهرستان و سیاست گذاری فرمانداری ویژه مراغه اظهار امیدواری کرد که با خرد جمعی وهمراهی وهمکاری مردم منطقه بتوان بر ویروس کرونا غلبه نمود ووضعیت شهر را به حالت عادی درآورد .

• در سه شنبه 20 آبان 1399