تاریخ : جمعه 21 دي 1397

آغاز به کار بخش جراحي قلب و آنژیوگرافی

بخش جراحي قلب و آنژیوگرافی با انجام نخستین عمل آنژیو گرافی فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز نمود.
عملیات ساخت این بخش از سال 95 شروع و شهریور ماه امسال با سفر وزیر بهداشت افتتاح گردیده بود با ارائه خدمت به ده نفر از بیماران نیازمند آنژیوگرافی فعالیت خود را آغاز نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده ، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت : این بخش با تجهیزات روز جراحی و آنژیو گرافی قلب با صرف اعتبار ۱۶۰ میلیارد ریال راه اندازی شده است.
دکتر تنومند افزود : در اولين روز راه اندازي اين بخش براي ۱۰ نفر مراجعه کننده از شهرستان های مختلف از جمله مراغه ، پيرانشهر و سقز خدمات آنژیوگرافی ارائه شد.
وی افزود : این بخش دارای اتاق جراحی قلب ، آنژيوگرافی و ۳۰ تخت بستري بيماران قلبي است.
به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ، شهروندان جنوب استانهای آذربایجان شرقی ، غربی و شمال كردستان می توانند از خدمات این بخش بهره مند شوند .
دکتر تنومند افزود : خدمات آنژیو گرافی این بخش براساس تعرفه های دولتی ارائه می شود.
آنژیوگرافی قلب  روشی برای تشخیص مشکلات عروق قلب می باشد که  در این روش تعداد عروق کرونر قلب که مسدود شده است و محل و میزان انسداد آن مشخص می‌شود . درواقع اصلی‌ترین ، موثرترین و بهترین راه برای کشف مشکلات شریان‌های قلبی استفاده از آنژیوگرافی قلب است .
  • در جمعه 21 دي 1397