تاریخ : شنبه 5 اسفند 1396

پیام تبریک ریاست بیمارستان به مناسبت روز مهندس

ریاست بیمارستان طی پیامی روز مهندسی را تبریک گفت .
متن پیام بدین شرح است:
 بی تردید دستیابی به آرزوهای بزرگ ملی نیازمند نگاه ، روش و مبانی مهندسی اصیل است و جامعه مهندسی با اندیشه های خلاق ، دستان پرتوان و همت های بلند در حال تحقق بخشی به این آرزوهای سترگ است . در دین مبین اسلام و تعالیم آسمانی روح بخش و جهان شمول آن نیز دانش پژوهی و جهل ستیزی به عنوان رکنی رکین از جایگاهی ممتاز و منزلتی ویژه و بی بدیل برخوردار است .
پنجم اسفندماه روز بزرگداشت پدر مهندسی ایران خواجه نصیرالدین طوسی را گرامی داشته و  فرصت را مغتنم شمرده، ضمن تقدیر و تشکر این روز پرافتخار را به همه مهندسان متعهد ایران اسلامی به ویژه شما همکاران  محترم تبریک عرض نموده وامید داریم فکر بکر ، وسعت نظر و طراحی نوین و کاربردی توأم با تدبیر رفیع و تلاش منیع فعالان عرصه مهندسی ، پیشرفت و آبادانی این مرز و بوم را در فرداهای پی آیند سبب ساز باشد .
دکتر پیروی
ریاست بیمارستان