تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1396

گرامیداشت روز پاتولوژی

هیئت مدیره بیمارستان با حضور در واحد پاتولوژی ، تبریک این روز به دکتر یگانه این روز را گرامی داشتند. ریاست بیمارستان ضمن تبریک این روز ، برای دکتر یگانه آرزوی موفقیت روز افزون داشتند ؛ متن تبریک ریاست بیمارستان بدین شرح است :
28 آبان  ماه، مصادف با 18 نوامبرروز جهانی پاتولوژی ، در واقع  بهانه ای برای پاسداشت و تقدیر از زحمات فعالان این عرصه است.
پاتولوژیست ها نقش به سزایی در تشخیص ، درمان ، پیشگیری و پیگیری بیماری های مختلف دارند. این روز فرصتی است تا از این ید قدرتمند جامعه علوم پزشکی که همگام با پزشکان در روند تشخیص و درمان بیماران ، موفقیت نظام سلامت تلاش می نمایند ؛ تقدیر به عمل آید.
اینجانب ضمن تبریک این روز ، امیدوارم همواره درجهت  نیل به هدف  نهایی که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است  بیش از پیش موفق  و پیروز باشید و از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت می نمایم.
دکتر پیروی
ریاست بیمارستان