تاریخ : سه شنبه 16 آبان 1396

پیام تبریک ریاست بیمارستان به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

ریاست بیمارستان طی پیامی روز جهانی رادیولوژی را تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است :

کشف  اشعه X توسط رونتگن در ۸ نوامبر ۱۸۹۵، دریچه‌ای نو به جهان دانش پزشکی گشود و در زماني، کوتاه  تکنولوژی رادیولوژی که تلفیقی است از علم و هنر، باعث شد تصویرنگاری جزء  لاینفک علم پزشكي گردد . پویایی و پیشرفت سریع این علم در دو دهه اخیر دگرگونی عظیمی را در تشخیص و درمان بسیاری از بیماری‌ها فراهم نموده است.
۱۷ آبان ماه، روز رادیولوژی، بهانه ایست برای تقدیر از خدمات بی شائبه همکاران رادیولوژیست ، پرتو نگار و پرتودرمان در تشخیص و تسکین آلام بیماران و حمایت از سلامت  همکانی .
اینجانب ضمن تبریک  این روز به تمامی همکاران بخش رادیولوژی، به عنوان عضو پرتلاش خانواده سلامت ، از زحمات بی دریغ و تلاش های مجدانه آنان در جهت تحقق سلامت جامعه تقدیر نموده و از درگاه احدیت توفیق و سلامتی روز افزون برایتان آرزو مندم.
همچنین ریاست و هیئت مدیره بیمارستان  با حضور در واحد رادیولوژی و اهدا گل و هدایایی به همکاران اینروز را گرامی داشتند.

• در سه شنبه 16 آبان 1396